Behandling af sygdomme relateret til øjet

Symptomer på både akutte såvel som kroniske sygdomme i øjet, kan være, at dit kæledyr kniber sit øje sammen, at øjet er rødt eller endda holder øjet lukket. Kommer dit kæledyr akut med symptomer på lidelser i øjet, tilbyder vi altid en grundig øjenundersøgelse, hvor hornhinden tjekkes for skader, det indvendige tryk i øjet måles og vi kigger ind på bagsiden af øjet for, at udelukke skjulte lidelser.

Ud over skader og sygdomme i øjet, kan øjet blive påvirket af fejlstilling af øjenvippehår eller af indadvendte øjenlåg (entropion). Det er også meget vigtigt, at være opmærksom på, om kæledyret har næsefolder, som går op og rammer øjets yderste af del- hornhinden, da det kan forårsage smerte og skader på hornhinden.

Hos Dyrlægehuset Brøndbyøster er vi eksperter i kirurgiske løsninger, som vil gavne og helbrede din hund eller kat for generne i øjet. Vi behandler også ”cherry eye” fremfalden blinkhindekirtel i det 3. øjnlåg. Ring til os og aftal en tid allerede idag for at sikre den bedste behandling til dit kæledyr.

Besøg Dyrlægehuset Brøndbyøster

Vidste du at vi også tilbyder vagt udenfor normal åbningstid hvis dit kæledyr har akut brug for hjælp?
Ring da til vores normale klinik nr. og få fat på vores dyrlæge alle hverdage fra 17.00 - 21.00 og weekender fra kl. 9.00 - 21.00.

Mandag
8.00 - 17.00
Tirsdag
8.00 - 17.00
Onsdag
8.00 - 17.00
Torsdag
8.00 - 17.00
Fredag
7.00 - 16.00

Fra kl.  7.00 - 8.00 tilbydes attraktive "før arbejde konsultationer" til dig, der gerne vil til dyrlægen inden du selv skal på arbejde.