Medarbejdere i Dyrlægehuset Brøndbyøster

Henriette Petersson – Dyrlæge & klinikejer

Jeg er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet og dimitterede med mit speciale indenfor diabetes i januar 2016. Siden da, har jeg udelukkende været beskæftiget som praktiserende dyrlæge indenfor sektionen smådyr.

Jeg har været ansat på flere større klinikker, hvor mit primære arbejdsområde har været avanceret og almen bløddelskirurgi, medicinske lidelser, samt behandling af de kirurgiske tandpatienter.

Som person er jeg meget nysgerrigt anlagt og fagligt interesseret. Det har resulteret i flere kurser indenfor tandkirurgi hos vores kæledyr, bløddelskirurgi hos hund og kat, hudlidelser, øjnlidelser, reproduktion og ikke mindst de medicinske patienters udredning. Desuden har jeg et indgående fagligt kendskab til sygdomme og behandling af marsvin og kaniner, hvorfor mange af disse patienter er blevet henvist til mig igennem årene.

Jeg har et generelt bredt erfaringsgrundlag og er meget grundig i min tilgang til udredning af mine patienter. Det har altid været min drøm én dag, at kunne tilbyde mine patienter en skræddersyet behandling fra min egen dyrlægepraksis.

Dette er nu gået i opfyldelse i marts 2022, hvor vi åbnede Dyrlægehuset Brøndbyøster.

Jeg glæder mig til at se dig og dit kæledyr i klinikken.

Louise Bach – Dyrlæge

Jeg er uddannet dyrlæge i januar 2022 fra Københavns Universitet. Siden jeg begyndte på dyrlægeuddannelsen, har jeg vidst at jeg skulle arbejde med familiedyr. Derfor startede jeg også direkte med at arbejde på en mellemstor smådyrsklinik i Nordsjælland hvor jeg hurtigt fik etableret grundlæggende erfaring indenfor diagnosticering og behandling af vores kæledyr i klinikken.

Jeg er nu startet hos hos Dyrlægehuset Brøndbyøster og har set meget frem til at være en del af teamet og arbejde i en guldcertificeret Kattevenlig klinik.

Fagligt har det stor betydning for mig at finde den bedst mulige behandling for det enkelte familiedyr og i den forbindelse være fagligt opdateret gennem kurser og kollegial sparring.

Derhjemme har jeg en Australian Shepherd tæve Daffy på 1 år, som jeg bruger meget af min fritid på at træne både mentalt og fysisk. Vi har allerede opnået flere placeringer indenfor tricks og lydighed, hvilket betyder jeg også kender en del til træningsmiljøet og hvordan du får den bedste start med dit nye familiemedlem.

Jeg ser meget frem til at møde dig og dit kæledyr i klinikken.

 

Laura Jørgensen – Dyrlægestuderende/Klinikassistent

Jeg er dyrlægestuderende på 4 år og arbejder fuldtid i klinikken.

Jeg brænder for mit erhverv og har derfor fundet mig en studierelevant plads hos Henriette i Dyrlægehuset Brøndbyøster. Her er jeg er involveret i alle klinikkens daglige opgaver og du vil især møde mig på telefonen, i skranken og så er jeg ellers at finde i operationen hvor jeg assisterer dyrlægerne.

Mit fokus er dit kæledyrs trivsel under dets besøg hos os. Derfor går jeg meget op i at skabe et roligt og trygt miljø for vores kæledyr på klinikken.

Jeg glæder mig til at møde jeres kæledyr.

Simon Petersson – Klinikejer 

Jeg er medejer af Dyrlægehuset Brøndbyøster og står for den tekniske drift bag kulissen.

Derudover er jeg erfaren medhjælper indenfor de gængse områder hos vores kæledyr, hvorfor du vil se mig sporadisk på klinikken som klinikassistent.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit kæledyr.

Marie Storkholm – Dyrlægestuderende/Klinikassistent

Jeg er 2.års dyrlægestuderende og er netop startet i sommeren 2023 hos Dyrlægehuet Brøndbyøster.

Jeg er en rigtig katte-pige og derfor nyder jeg i den grad at arbejde hos en dyrlægeklinik som sætter kattes trivsel i højsædet ved at være guldcertificeret katte-venlig klinik.

I dagligdagen vil du møde mig på telefonen, i skranken og ellers primært om eftermiddagen hvor jeg assisterer dyrlægerne under konsultation og klargøre til næste dags patienter i operationen. Jeg håber på at kunne være her i mange år under mit studie og opnå gradvis erfaring indenfor faget. 

Simone Krog – Dyrlægestuderende/Klinikassistent

Jeg er 4.års dyrlægestuderende og har færdiggjort min bachelor i veterinærmedicin sommeren 2021.

Jeg har valgt at holde en pause fra studiet, og er i den forbindelse blevet ansat hos Dyrlægehuset Brøndbyøster for at få noget praktisk erfaring. I det daglige arbejder jeg tæt sammen med Henriette og hjælper til med alle dagens opgaver.

Jeg har altid fundet dyrlægefaget spændende, og jeg elsker at gøre en forskel for vores kæledyr på klinikken.

Clara Morell – Klinikassistent/Ungarbejder

Jeg arbejder på klinikken som klinikassistent om eftermiddagen.

I det daglige går jeg på gymnasium og min fremtidsdrøm er at uddanne mig til dyrlæge. Derfor er dette fritidsjob en oplagt mulighed for allerede nu at få erfaring inden for faget. 

Jeg har altid været enormt glad for dyr og har selv 2 hunde hvor den ene er af eget opdræt.

Jeg glæder mig til at give dig et smil med på vejen og hilse på dit kæledyr.

Besøg Dyrlægehuset Brøndbyøster

Vidste du at vi også tilbyder vagt udenfor normal åbningstid hvis dit kæledyr har akut brug for hjælp?
Ring da til vores normale klinik nr. og få fat på vores dyrlæge alle hverdage fra 17.00 - 21.00 og weekender fra kl. 9.00 - 21.00.

Mandag
8.00 - 17.00
Tirsdag
8.00 - 17.00
Onsdag
8.00 - 17.00
Torsdag
8.00 - 17.00
Fredag
7.00 - 16.00

Fra kl.  7.00 - 8.00 tilbydes attraktive "før arbejde konsultationer" til dig, der gerne vil til dyrlægen inden du selv skal på arbejde.