Medarbejdere i Dyrlægehuset Brøndbyøster

Henriette Petersson – Chefdyrlæge

Jeg er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet og dimitterede med mit speciale indenfor diabetes i januar 2016. Siden da, har jeg udelukkende været beskæftiget som praktiserende dyrlæge for smådyr (hund og kat).

Jeg har været ansat på flere større klinikker, hvor mit arbejdsområde har været at udrede de medicinske patienter, udføre almen kirurgi, samt behandling af de kirurgiske tandpatienter.

Som person er jeg meget nysgerrigt anlagt og fagligt interesseret. Derfor har jeg løbende de sidste 6 år taget adskillige kurser indenfor tandkirurgi hos hund og kat, bløddelskirurgi hos hund og kat, hudlidelser, øjnlidelser, reproduktion og ikke mindst de medicinske patienters udredning.

Jeg har deltaget i de årlige dyrlægekongresser og WSAVA’s årsmøde for hele verdens dyrlæger. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med en 2 årig efteruddannelse i både knogle- og bløddelskirurgi hos hund og kat.

Jeg har et generelt bredt erfaringsgrundlag og er meget grundig i min tilgang til udredning af mine patienter. Det har altid været min drøm en dag, at kunne tilbyde mine patienter en skræddersyet behandling fra min egen dyrlægepraksis.

Dette er nu gået i opfyldelse i marts 2022, hvor jeg åbnede Dyrlægehuset Brøndbyøster.

Jeg glæder mig til at se dig og dit kæledyr i klinikken.

Simon Petersson – Klinikassistent

Jeg er medejer af Dyrlægehuset Brøndbyøster og står for den tekniske drift bag kulissen. Derudover er jeg erfaren medhjælper indenfor de gængse områder hos vores kæledyr, hvorfor du vil se mig sporadisk på klinikken som klinikassistent.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit kæledyr.

Simone Krog – Dyrlægestuderende og Klinikassistent

Jeg er 4.års dyrlægestuderende og har færdiggjort min bachelor i veterinærmedicin sommeren 2021.

Jeg har valgt at holde en pause fra studiet, og er i den forbindelse blevet ansat hos Dyrlægehuset Brøndbyøster for at få noget praktisk erfaring. I det daglige arbejder jeg tæt sammen med Henriette og hjælper til med alle dagens opgaver.

Jeg har altid fundet dyrlægefaget spændende, og jeg elsker at gøre en forskel for vores kæledyr på klinikken.

Clara Morell – Klinikassistent/Ungarbejder

Lidt om mig; efter sommerferien 2022 starter jeg på gymnasium. Jeg har altid været enormt glad for dyr og har selv 2 hunde hvor den ene er af eget opdræt.

Min fremtidsdrøm er at uddanne mig til dyrlæge fordi jeg ønsker at gøre en forskel for dyrene. Dette fritidsjob er derfor en oplagt mulighed for allerede nu at få erfaring inden for faget.

Nu er jeg her hos Henriette som klinikassistent og hjælper til om eftermiddagen, hvilket jeg er meget glad for.

Jeg glæder mig til at give dig et smil med på vejen og hilse på dit kæledyr.

Besøg Dyrlægehuset Brøndbyøster

Vidste du at vi også tilbyder vagt udenfor normal åbningstid hvis dit kæledyr har akut brug for hjælp?
Ring da til vores normale klinik nr. og få fat på vores dyrlæge alle hverdage fra 17.00 - 21.00 og weekender fra kl. 9.00 - 21.00.

Mandag
8.00 - 17.00
Tirsdag
8.00 - 17.00
Onsdag
8.00 - 17.00
Torsdag
8.00 - 17.00
Fredag
7.00 - 16.00

Fra kl.  7.00 - 8.00 tilbydes attraktive "før arbejde konsultationer" til dig, der gerne vil til dyrlægen inden du selv skal på arbejde.