Vetplan

VetPlan er en sundhedsordning skræddersyet til dig som kan lide at have styr på dit kæledyr. VetPlan giver dig mange fordele ved at gå til dyrlægen og dele dine udgifter ud på månedlig basis. Du opnår derved store rabatter ved at have VetPlan til dit kæledyr.

Vi har hos Dyrlægehuset Brøndbyøster fire forskellige VetPlan ”pakker” som indeholder det din hund, kat, kanin eller marsvin har brug for sammenholdt på 1 år i klinikken.

Se under de enkelte faner, hvilken VetPlan som passer til jer alt efter hvilket kæledyr du har.

Man kan til hver en tid melde sig ud af sin VetPlan og ”gøre sin konto op”, og det kan aldrig koste dig mere end hvad ydelsen ville koste til normalpris. Vi tilbyder VetPlan til alle vores kunder, både nye og allerede eksisterende og betaling foregår gennem betalingsservice og du tilmelder dig ved at møde op på klinikken og blive oprettet direkte i VetPlan. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vetplan hund

Vetplan kat

Vetplan kanin

Vetplan marsvin

Besøg Dyrlægehuset Brøndbyøster

Vidste du at vi også tilbyder vagt udenfor normal åbningstid hvis dit kæledyr har akut brug for hjælp?
Ring da til vores normale klinik nr. og få fat på vores dyrlæge alle hverdage fra 17.00 - 21.00 og weekender fra kl. 9.00 - 21.00.

Mandag
8.00 - 17.00
Tirsdag
8.00 - 17.00
Onsdag
8.00 - 17.00
Torsdag
8.00 - 17.00
Fredag
7.00 - 16.00

Fra kl.  7.00 - 8.00 tilbydes attraktive "før arbejde konsultationer" til dig, der gerne vil til dyrlægen inden du selv skal på arbejde.